Op dinsdag 21 mei organiseert Logistiek.nl Warehouse Insight “The Art of WMS & Material Handling”. Tijdens de kennissessies, plenaire bijeenkomsten en campfires wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Warehouse Management en Material Handling. Gateway is dit jaar partner van Warehouse Insight en wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit unieke evenement!

Datum:                21 mei 2019
Locatie:               Congrescentrum 1931 Den Bosch
Prijs:                     GRATIS voor de primaire doelgroep

Warehouse Insight bundelt krachten

Organisator Logistiek.nl is al meer dan 20 jaar organisator van de WMS-dag en de Material Handling Dag. Dit jaar worden de krachten van beide evenementen gebundeld tot één kennis- en netwerkevenement: Warehouse Insight. Tijdens het evenement worden alle trends en ontwikkelingen uit de markt met u gedeeld en kunt u zich laten inspireren door praktijkcases van implementaties op het gebied van Warehouse Management Systemen en Material Handling. Tijdens de parallelsessie delen o.a. Albert Heijn, Wehkamp en Montapacking hun ervaringen en kennis over het automatiseren van warehouseprocessen. Tijdens de pauzes is er ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten met collega’s uit de markt en te netwerken op de informatiemarkt.

Gateway Campfire: Do’s & Dont’s van een bonded warehouse

Nieuw dit jaar tijdens Warehouse Insight zijn de campfires. Campfires zijn interactieve tafelgesprekken van een half uur. Iedere campfire bestaat uit een groep van maximaal 8 deelnemers die met elkaar in gesprek gaan over een specifiek thema. Gateway is dit jaar host van één van deze campfires en wij gaan graag met u ingesprek over de Do’s & Dont’s van een bonded warehouse.

Een bonded warehouse/douane-entrepot zorgt ervoor dat u, onder toezicht van de douane, geen invoerrechten en BTW hoeft te betalen.
Hoe zorgt u ervoor dat goederen niet aan het toezicht van de douane worden onttrokken?
Met welke middelen zorgt u ervoor dat u alle verplichten nakomt die horen bij een bonded warehouse/douane-entrepot? Tijdens deze interactieve Campfire bespreken we alle Do’s & Dont’s die komen kijken bij de tijdelijke opslag van goederen.

Schrijf u in via deze link.

Programma Warehouse Insight

Het programma van Warehouse Insight is dit jaar goed! Vanaf 12:30 kunt u zich registreren en wordt u ontvangen op de informatiemarkt waarna om 13:30 de eerste plenaire sessie zal plaatsvinden. Om 19:15 wordt de dag feestelijk afgesloten met een borrel en diverse warme gerechten.

12:30 – 13:30 Ontvangst
13:30 – 13:35 Welkom
13:35 – 14:15 Gezamenlijk programma
14:30 – 15:15 Parallelsessies
15:30 – 19:30 Kennissessies en campfires
19:30 – 20:30 Netwerkborrel met warme gerechtjes

Bezoek de Gateway stand

Gedurende de pauzes en tussen de kennissessies en Campfires door ontvangen wij u graag op onze stand op de informatiemarkt. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek over de uitdagingen waar u mee te maken heeft op het gebied van Warehouse Management en Material Handling.

Schrijf u GRATIS in voor Warehouse Insight

Warehouse Insight is een gratis evenement voor personen die binnen de primaire doelgroep vallen. Dit zijn onder andere logistiek managers, supply chain managers, warehouse managers, ICT-managers/directeuren en directie van logistieke dienstverleners, voorraadhoudende bedrijven, vervoersbedrijven inclusief magazijn, verladers en groothandels.
Valt u binnen deze doelgroep? Schrijf u dan GRATIS in via deze link. We spreken u graag tijdens Warehouse Insight op 21 mei in Congrescentrum 1931 Den Bosch.