Welkom DHSS!

Wij zijn trots dat we DHSS welkom mogen heten in de Gateway familie.
DHSS ( Den Helder Support Service) is in 1997 opgericht als logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in de On- en Offshore Olie-, Gas en Windmarkt. Momenteel is het bedrijf in dit segment uitgegroeid tot één van de grootste logistiek dienstverleners van Nederland, met verschillende specialisaties zoals Helikopter logistiek en er is een eigen warehouse van meer dan 11.000m². Daarnaast treedt DHSS op als scheepsagent met een breed netwerk in alle Nederlandse havens, van Vlissingen tot Eemshaven.

Om hun logistieke dienstverlening naar een nog hoger niveau te kunnen tillen, is gekozen voor Gateway. De onderdelen WMSDouane en Ship’s Agent van het totaalpakket GatewayV2 zullen binnenkort in gebruik genomen worden.

“In onze visie om continu te innoveren, in onze dienstverlening alsmede in de daarvoor benodigde tools en DHSS zeker DE Gateway wil zijn voor op de Noordzee opererende bedrijven, is dit een zeer efficiënte stap”. Wij zien er naar uit om dit systeem snel live te zien gaan, voor ons, maar zeker ook voor onze klanten in iedere haven van Nederland, aldus Wim Schouwenaar, directeur DHSS alsmede Havenman 2016 van Port of Den Helder.