010 820 8199 Downloads Support
nl eng
Login

'Gateway SCRUM cafe'

Gateway’s SCRUM café dient om samen met de Klant direct en zo efficiënt mogelijk onderdelen te verbeteren en/of te ontwikkelen in GatewayV2. Een sessie duurt meestal een dagdeel van 4 uur. Tijdens dat dagdeel krijgt u een specialist van Gateway ter beschikking. Samen met deze specialisten kunnen diverse zaken worden aangepakt.

Voorbeelden van onderwerpen die tijdens een sessie worden kunnen worden behandeld:

  • Het systeem doorlichten op efficiency
  • Workflow’s inregelen of aanpassen
  • Rapporten maken of aanpassen
  • Customizen van het systeem per gebruiker

Ervaring van één van onze bezoekers:

Richard Dekkers van Wetron Logistics B.V. heeft samen met Theo van Gateway een deel van de tarieven structuur voor Wetron ingeregeld. Los van de vele kopjes koffie, broodjes tijdens de lunch en het onvermijdelijke biertje heeft het café bezoek een prima resultaat opgeleverd.

Richard:

“Dit was een zeer productief dagje. Ik was er al een tijdje zelf mee bezig geweest maar ik kreeg net niet de puntjes op de i. Samen met de jongens van Gateway heb ik in één dag de basis voor onze tarieven structuur op poten staan en kan ik de details en variaties zelf afmaken. Ik denk dat ik in de toekomst vaker deze kroeg ga bezoeken, want ik heb nog heel wat kleine dingetjes die ik zou willen ontwikkelen”.

Interne Scrum Methodiek

Om doorlooptijden van softwareontwikkeling te verkorten, werkt Gateway Software Services met de projectmethode Scrum. Bij deze methode werken meerdere disciplines gelijktijdig en intensief samen. Inmiddels gebruikt Gateway de Scrum methode voor de ontwikkeling van nieuwe applicaties en is een start gemaakt om bepaalde implementaties volgens deze methode te realiseren.

Scrum is afkomstig uit de rugbysport. Tijdens zo’n Scrum proberen de twee teams elkaar de bal af te pakken. Teamgeest, samenwerking en communicatie zijn hierbij sleutelfactoren. Deze zijn ook de basis van de projectmethode Scrum. Een multidisciplinair team werkt intensief samen en stuurt zichzelf aan, onder begeleiding van een zogenaamde Scrum-master die het proces bewaakt. Door de intensieve samenwerking wordt er meer overlegd tussen disciplines en vergroot de betrokkenheid van alle teamleden. Dit heeft een positieve invloed op de eindkwaliteit.

Wilt u net als Wetron een afspraak maken voor een Scrum café sessie? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

"Met de flexibele software van Gateway kun je heel veel verschillende soorten klanten en goederenstromen managen. Bovendien is de organisatie zeer service gericht. Daarom werken we al zo lang met de oplossingen van Gateway."
Richard van der Helm, Van der Helm Logistics
Phimex Maasdijk
Case Geautomatiseerde Douane processen bij Phimex Maasdijk
venue gpa van der helm
Case Van der Helm en Gateway: klaar voor nieuwe VENUE vooraf aangifte
SLUIT
CLOSE