Onze kernwaarden

Bij Gateway vragen we altijd naar uw uitdagingen, doelstellingen en wensen. Want onze applicatie moet u helpen uw business zo efficiënt mogelijk te runnen. Het helpt u te anticiperen en geeft u een voorsprong op de rest.

Ontwikkelen en vernieuwen

Wij willen u in staat stellen om te groeien en te ontwikkelen en zijn dan ook continu gericht op verbetering van onze diensten en producten én van onszelf, zodat wij u daarmee vooruit kunnen helpen.

Wij spreken uw taal

Wij zijn ervaren en gedreven, kennen de logistiek van binnenuit, kennen haar mores en spreken uw taal. Maar het begint altijd met luisteren. Luisteren naar wat u te zeggen heeft. Dus: Wat houdt u bezig?

Wij zijn voorspelbaar

Wat je belooft moet je waarmaken. Dat geldt voor iedereen. Maar is dat altijd helder voor de ander? We zijn daarom liever voorspelbaar: eerlijk over wat we kunnen en transparant zijn over onze werkwijze.

Persoonlijk en ervaren

Bij ons krijgt u geen ticket of nummertje, maar wordt u direct geholpen door één van onze specialisten.

0 +
Harde werkers
+
Tevreden gebruikers
Jaar ervaring

Ons verhaal

De logistieke sector staat nooit stil en wij ook niet! Elke dag verkennen we de mogelijkheden om u nóg beter van dienst te zijn. Met onze persoonlijke aanpak, unieke service én innovatieve oplossingen bent u verzekerd van de meest optimale logistieke doorstroming.

 • 1980

  In 1980 start Jack Merkx met Mera Hoornweg Gateway Software. Uit eigen ervaring met logistieke software haalt Jack inspiratie om het anders te doen. Ruim 35 jaar later bevalt dit nog steeds en helpt GatewayV2 logistieke dienstverleners een voorsprong te geven op hun concurrentie.

 • De eerste 10 jaar 

  De eerste 10 jaar levert Gateway op maat en consultancy aan met name ‘natte’ logistiek. Gevestigd in Rotterdam en met een achtergrond in de scheepvaart, legt Gateway zich vooral toe op software voor rederijen, cargadoors, expediteurs en containerterminals

 • Begin jaren '90

  Begin jaren '90 specialiseert Gateway zich in software voor douane, opslag en expeditie.

 • Omstreeks 1995 

  Omstreeks 1995 wordt de software gestandaardiseerd en wordt het pakket omgedoopt tot GatewayV1, de alles-in-één oplossing voor Warehouse Management (WMS), Transport Management (TMS) en Douane.

 • 2008

  In 2008 wordt GatewayV2 gelanceerd. Deze major release tilt de logistieke processen van u en uw klant naar een hoger niveau. Van een uitgebreid Warehouse Management Systeem (WMS) of specifieke Douaneoplossingen tot directe verbindingen met o.a. het Single Window.

 • Vandaag

  Vandaag de dag werken er dagelijks duizenden tevreden gebruikers met onze standaard software. 

  En wij zitten niet stil, want iedere dag zijn wij druk bezig met ontwikkeling en innovatie. Zo kunt u Gateway tegenwoordig ook via de browser gebruiken en is het ook mogelijk om uw Gateway omgeving in onze Cloud te hosten.

  Continue in ontwikkeling, om u te laten excelleren.